zondag 19 juli 2015

Vakantie in Duitsland 1

Dit jaar zijn we op vakantie in Duitsland, Noord-Eifel. We gaan er genieten van de omgeving en ook van de leuke caches die er liggen.

Als eerste (na de boodschappen) een fantastisch TB Hotel uit de categorie Large. Na het openen van de deur gaat de LED verlichting aan en komen de elfjes tevoorschijn die tussen de pauwenveren staan. Een goed gevuld hotel met goodies en TB's. Hier hebben we mooi 6 TB's kunnen wisselen die we uit NL hadden meegenomen. Ook de kinderen waren heel blij met dit hotel.

Na het mooie TB hotel zagen we nog een Large in de buurt liggen. Hier bleek een oude telefooncel, omgetoverd tot een bibliotheek van een logboek te zijn voorzien. Geen plaats voor TB's maar wel een hele leuke cache. Het logboek hadden we snel te pakken.'s Middags bezochten we een virtual cache in de buurt. De berg Arrarat in de Eifel waar de ark van Noach gestrand zou zijn. Inderdaad vonden we hier een verlaten en (helaas) ook bijna vergaan schouwspel van dieren en een ark. Alleen de giraffe stond nog fier omhoog van het uitzicht te genieten.Op de terugweg nog wat oppikkertjes en soms beland je dan op leuke weggetjes. Helaas geen spons mee anders hadden we de auto meteen in de beek kunnen wassen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten