donderdag 2 juli 2015

1000e cache gevonden

Omdat mijn cachemaatje Geohmw 50 is geworden had ik hem een dagje cachen kado gedaan. Toen we vertrokken richting Duitsland was al duidelijk dat ik tijdens deze ronde mijn 1000e cache zou gaan vinden. Samen hebben we genoten van het geocachen. Hieronder een korte impressie!

Hier beginnen we deze mooie dag met een cache die onder een brug zit. Geohmw staat er precies boven maar hij hangt wel een halve meter lager, magnetisch aan de ijzeren pijp. Dit werd dus even liggen en de arm strekken.


Onze tweede cache was op een hele bijzondere plek. Hier was een oude loods waar vroeger treinen werden onderhouden. Nu is alles vervallen en voorzien van graffiti.




De tweede "Lost place". Een oud vervallen schuurtje. Hier hebben we de cache helaas niet kunnen vinden.


Na de niet gevonden cache een mooie wandeling langs het water... Op naar een boomklimcache.


Hier onder een brug van een vliegveld een leuk verstopte cache. Even door de spinnewebben heen worstelen en Geohmw heeft hem in handen.


Ja, waar moet je dat zoeken hier?? Deze zat in een onklaargemaakte deurklink die met een magneet bevestigd was aan het hek.


Zie jij de cache al??


Inclusief een heel verhaal over dit vliegveld en het gebruik daarvan in de 2e wereldoorlog.


Bij het vliegveld bevond zich ook een lamp tbv. het vliegverkeer in het donker. Na wat rond zoeken toch maar een poging gewaagd! Ja, zowaar, de cache ligt in de lamp.


Onderin de grote lamp ligt een kleine zaklamp, hierin zat de cache verborgen.


Nummer 1000!!

En dan op naar nummer 1000. Hiervoor hadden we een mooie klimmer uitgezocht. Er zaten nogal wat rotte takken in de boom waardoor het even puzzelen was om het touw op de juiste manier in de boom te krijgen maar het is gelukt! Snel naar boven om onze naam in het logboek te zetten.


Een selfie bij de 1000e!


Geohmw staat ondertussen de werplijn op te rollen. Bedankt voor de ontzettend fijne en leuke dag Geohmw!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten